Shop

Voor uw informatie

Extra

Bekijk hier de inhoud van uw winkelwagen

Over Lumidi
DianaMijn naam is Diana Bostdorp en ik ben de eigenares van Lumidi. Als kind was ik altijd al creatief. Ik tekende en knutselde erop los. Op een wat latere leeftijd begon ik ook met het ontwerpen van kleding. En alsof ik nog niet genoeg hobby's had kwam er weer een nieuwe hobby(of verslaving) bij nadat ik een sieradenparty had bezocht.

Lumidi is door mij in het leven geroepen nadat de sieraden hobby wat uit de hand begon te lopen.Ik ontwerp de sieraden met plezier, maar door mijn enthousiasme had ik binnen de korste keren een overschot aan sieraden. Nu is het natuurlijk zo dat een vrouw eigenlijk niet genoeg sieraden kan hebben, maar bij werd het wel erg veel. Daarom besloot ik de sieraden en acessoires online te gaan verkopen op deze website. Het is leuk voor u om een nieuw sieraad aan te schaffen om uw collectie uit te breiden en uw outfit compleet te maken. Bovendien is het ook leuk en handig voor mij, want ik kan vrolijk verder gaan met het ontwerpen van sieraden zonder dat mijn huis uitpuilt.

De inspiratie voor het ontwerpen van sieraden en acessoires komt uit verschillende hoeken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mooie natuur,dieren,muziek,kleuren en films.

NOTE! Lumidi is een website van een hobbyiste. Er wordt geen winst gemaakt op de sieraden. De opbrengst van de sieraden wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe materialen.

Wist u dat...
De naam van mijn website een combinatie is van de namen van mijn vriend, onze zoon en mijzelf. LUca, MIchel en DIana?